English version Flåten.no

Adresser under flåten.no

Dette er et bidrag til å binde familien sammen. Vi er over 500 som heter Flåten, og mange har samme fornavn. For å vise bedre hvem du ser, har jeg sortert etter slekt - de som er mest i slekt står sammen. Ektefeller og barn rett under foreldre, eldste øverst. (Egen slekt aller øverst).

Etter Gunnar og Martha:

Navn Epost Hjemmeside
Magne Flåten magneflåten http://magne.flåten.no
Anne Ma Brox anne.ma.broxflåten  
Ranveig Flåten ranveigflåten http://ranveig.flåten.no
Maia Flåten maiaflåten  
Birgit Flåten birgitflåten  
Gunnar Eirik Flåten gunnar.eirikflåten  
Mats Flåten matsflåten  
Ola Flåten olaflåten  
Tor Martin Flåten tor.martinflåten  
Thomas Flåten thomasflåten  
Kjetil Flåten kjetilflåten  
Kristian Flåten kristianflåten  
Terje Flåten terjeflåten  
Liv Solveig Flåten Friis livaflåten  
Annte Flåten annteflåten  
Jan Gunnar Flåten janflåten  
Per Johan Flåten perflåten  
Gunnar Flåten gunnarflåten  
Carina Flåten carinaflåten  
Daniel Flåten danielflåten  
Helge Flåten helgeflåten  
Hanne Sommerstad Flåten hanneflåten  

Etter Nils og Svea:

Navn Epost Hjemmeside
Murray Flaten murrayflaten  
Ray Flaten rayflaten  

Etter Rasmus og Ingebjørg:

Navn Epost Hjemmeside
Rolf Flåten rolfflåten  
Einar Flåten einar.eflåten  
Svein Flåten sveinflåten  
Inge Flåten ingeflåten  
Julie Flåten julieflåten  

Etter Ola og Agnes:

Navn Epost Hjemmeside
Ole Harald Flåten ole.haraldflåten  
Oda Cecilie Flåten oda.cecilieflåten  
Per Gunnar Flåten per.gunnarflåten  
Maja Flåten majaflåten  
Siv Aanstad Flåten siv.aanstadflåten  
Linn Therese Flåten linn.thereseflåten  

Etter Arne og Anna Sofie:

Navn Epost Hjemmeside
Oddvar Flåten oddvarflåten  
Alf Henning Flåten alf.henningflåten  
Godtfred Flåten godtfredflåten  

For å unngå spam (uønsket epost) har jeg gjort alle epostadresser på mine sider ulesbare for maskiner. Du må derfor selv skrive adressen, det hjelper ikke å klikke eller kopiere. (Husk at det virker like godt med flaten.no).

Hvis du heter Flåten og har lyst på - gratis - epostadresse eller webadresse med etternavnet ditt, si fra til Magne.

Norske tegn i domenenavn

Nå går det altså an å ha særnorske tegn i internettadresser! Det er rett nok ganske nytt ennå, så det er bare nesten alle nettlesere og epostprogrammer som støtter det. Her er mer info,og en liste over hvilke programmer som støtter disse rare bokstavene. Du kan også gå direkte til Verisign og oppdatere nettleseren din hvis du bruker Internet Explorer eldre enn 7.0.

Inntil videre, dersom noe ikke virker, kan du alltids bytte ut flåten.no med flaten.no. Da virker det både på web og i epost, og særlig for epost kan det være en stund til det virker med æøå.

Permanent, personlig epostadresse

Hva er fordelen med en epostadresse med navnet mitt i og hvordan virker det?
Bakgrunn: Sett at du heter Tor Flåten. Du hadde først en hotmailadresse torfla76@hotmail.com. Etter et par år fikk du bredbånd fra Telenor og fikk adressen flaa_tor@online.no og både du og alle du kjente og hadde sendt epost til måtte rette opp adressen til den nye. Så byttet du bredbåndleverandør til NextGenTel og måtte bytte epostadresse til tor.flat@broadpark.no. Nå lurer du på å gå over til Gmail og bytte adresse en gang til , men gruer for alt maset det blir å be alle forreningsforbindelser, venner og kjente om å oppdatere igjen og igjen. Virker dette kjent?

Tor får så en adresse Tor@Flåten.no som han kan ha fast hele resten av livet. Den er dessuten lett å huske for alle han kjenner, de kan lett sende ham en epost selv om de ikke har med adresseboka på ferie. Han kan fremdeles bytte bredbåndleverandør, gå over til Gmail eller andre forandringer, men trenger aldri mer forvirre forretningsforbindelser, venner og kjente med hvilken adresse de skal bruke - det vil alltid være Tor@Flåten.no. Det eneste han trenger å gjøre er å sende en epost til meg om hvilken epostkonto Tor@Flåten.no skal peke til, så ordner jeg det - og alt er i orden på fem minutter. Ingen andre behøver å involveres, all post kommer dit den skal.

Teknisk sett tilbyr jeg e-postadresser og videresender mail til din eksisterende e-postkasse. Vi tilbyr altså ikke e-postkasser. Du må allerede ha et sted å motta e-post før du kan registrere deg hos meg. Til gjengjeld koster dette deg ikke noe, alt er gratis.

Hvordan dette virker: Noen sender epost til Tor@Flåten.no. Først sendes eposten til flåten.no serveren, flåten.no serveren videresender straks eposten videre til Tors eksisterende e-postkasse tor.flat@broadpark.no. Ingen post blir liggende hos meg, jeg kan altså ikke lese din epost.

Skifter Tor Flåten e-postkasse i ettertid til f eks Gmail trenger han kun å endre koblingen hos meg. Mao. trenger han ikke å informere venner og bekjente om ny e-postadresse da den er uforandret. Mail til Tor@Flåten.no vil gå til den nye e-postkassen etter endring.

Flåten.no og Flaten.no peker alltid til samme sted. I epostadresser er det ingen forskjell på store og små bokstaver, så det er likegyldig om du skriver Tor@Flåten.no eller tor@flåten.no eller tor@flaten.no. Det som ikke går, er å skrive tor@flaaten.no - den kommer ikke riktig fram. De som bruker gamle, sjeldne eller ikke oppdaterte nettlesere, eller folk fra utenfor norden, kan kanskje ikke bruke æøå - da er det bedre å bruke Tor@Flaten.no for disse foreløpig. Resten går fint.

Får du problemer med dette eller vil ha hjelp med noe, kan du gjerne kontakte Magne.

[Til toppen]


Valid XHTML 1.1 Valid CSS 2.1 © Magne Flåten 2004. Sist oppdatert 18. desember 2022.